Juledekorasjon inspirasjon (video)

Heisann! Håper alle har hatt en suuuper helg! Det har hvert fall jeg og har kost meg masse i to forskjellige bursdager denne helgen. Har hatt en liten pause fra bloggen de siste dagene, men nå er jeg tilbake igjen. Ettersom det er desember så tenkte jeg å starte med litt mer jule-relaterte innlegg. Siden det er søndag er det jo også tid for en video! Så jeg håper dere får litt inspirasjon til hvordan dere kan dekorere deres eget rom før juleaften.


Ha en fin kveld videre!

Høst Lookbook (video)

Heisann! Gårsdagens bursdagsfest var superkoselig, selv om det var utrolig kaldt å gå hjem igjen. Som sagt, har jeg i dag enda en video til dere. Dette er en lookbook som er inspirert av høsten og mye kaldere vær. Håper dere liker den!


Ha en fin kveld!

10 Beauty Hacks (video)

Heisann! Har dere hatt en fin helg? Det har jeg, selv om det har vært en jobb helg da... For å avslutte helgen har jeg en video til dere som vanlig. I dag ble det 10 ''beauty hacks''. Noen tips som gjør påføring av sminke og lignende lettere og billigere!

Ha en fin søndag videre!

Min hverdagssminke (video)

Heisann! Nå har det vært fire søndager siden jeg lastet opp min første video på denne bloggen, og siden da har jeg klart å laste opp en video hver uke. Hvordan jeg har klart dette, aner jeg ikke, men jeg har planer om å fortsette med å gjøre det. Jeg elsker å lage videoer og hvis det var noe jeg kunne gjøre som en jobb for resten av livet, ville jeg ha gjort det. I dagens video viser jeg dere hverdagssminken min og hvordan jeg påfører den. Ganske enkelt og greit, men er noe jeg har fått spørsmål om før, så håper dere liker den!Rommet mitt (video)

Heisann! I dag tenkte jeg å vise dere rommet mitt gjennom en video. Jeg er ikke 100% ferdig og fornøyd med det, men tenkte jeg kunne vise dere det så langt.5 ulike hårfrisyrer (video)

God kveld! Beklager for at dagens video kommer litt sent, men hadde en del ting å gjøre ellers. Håper likevel at dere liker videoen og gi gjerne forslag til videoer jeg kan lage fremover :)I min veske (video)

I dag har det vært en svært produktiv dag! Nevnte tidligere at jeg skulle jobbe med en liten ting for bloggen, men det endte ikke opp med å ta så kort tid for å si det mildt. Jeg har altså laget min første video for bloggen. Den ble veldig enkel og ikke av den aller beste kvaliteten, men var bare det jeg rakk før jeg må på jobb. Jeg tenkte å kanskje starte med å laste opp en video hver søndag, men skal ikke love noe.

Veske Zara


Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits