Hvordan holde varmen i vinter

Heisann! Dagene begynner å bli kaldere og mørket kommer raskere. Det er faktisk ikke så kaldt til å nesten være midt i desember, men det er godt å være forberedt - så her kommer noen tips til hvordan du kan holde deg varm når temperaturen synker.

Dekk hender, føtter og ansikt - det er her du mister varmen raskest fra. Det vil si at hvis du har dekket disse områdene så er det mindre sjanse for at resten av deg fryser. Så da er det bare å ta på lue og vanter. Dette kan jo også få et antrekk til å se mer koselig og bedre ut i tillegg.

Lag framfor tykkelse - Istedenfor å ta på deg den tykkeste genseren du har i skapet bør du heller gå for flere lag med klær. Grunnen til dette er at med flere lag så holder du varm luft nære kroppen. En annen positiv side med dette er at det kan være veldig kaldt ute, men det er ikke nødvendigvis det inne. Så hvis du er inne hvor det er varmt så slipper du å svette ihjel fordi det er kaldt ute.

Materiale - Når du skal velge hvilke klær du skal ha på, må du også tenke på hvilket materiale. Naturligvis vil klær laget av ull, bomull og fleece varme mer enn andre.Husk å spise - Kroppen holdes varm ved å brenne mat du har spist. Så pass på å spise litt og litt gjennom dagen, spesielt hvis du vet at du skal være ute over lengre tid. Dette er også hvorfor det er svært viktig å spise frokost ettersom man som regel drar ut om morgenen og det er spesielt kaldt på denne tiden.

Bruk teppe - I det siste har det jo blitt vanlig å selge ''tepper'' i klesbutikkene. Bruk dette som et ekstra lag for å holde varmen. Du kan også bruke et vanlig skjerf eller lignende. Dette kan jo også brukes som pute på bussen/skolen og er veldig lurt å ha med i tilfelle.

Det perfekte antrekk - Hvis jeg skulle beskrive det perfekte antrekk i kuldegrader ville jeg først ha startet med en kåpe. En kåpe er naturlig romslig, tykt materiale og dekker det meste. Under kan det være lurt med en tykk/ull genser eller cardigan og så en vanlig genser under. Hvis det er ekstremt kaldt der du bor kan også superundertøy være smart. Selv om det kan være mer stressende og ikke alltid like trendy å måtte kle seg varmere, er det et mye bedre valg enn å fryse ihjel.Ha en fin kveld videre!

Vaselines mange muligheter

Heisann! I dag er det mandag og enda en ny uke til å prøve ut noe nytt. Jeg har i det siste funnet ut, både selv og gjennom Internet, hvor mye forskjellige vaseline egentlig kan brukes til. Forrige søndag viste jeg at dere kunne bruke vaseline som en base for å få parfymen til å holde bedre, men her er enda flere triks!

Unngå reaksjon av falske smykker
Hvis du er en person som reagerer på falske smykker kan vaseline redde deg. Påfør litt på den delen av øredobben du tar i øret og sett i øredobben som vanlig. Dette kan også være et lurt triks hvis du sliter med å få øredobben inn. Med vaseline går den inn med en gang!

Fjerner vannfast maskara
Enten om du bruker fingeren eller en bomullsdott, fjerner vaseline vannfast maskara superlett og mye billigere enn disse dyre sminkefjernerne du får kjøpt. Det føles også mye bedre og føles ikke ut som om du drar av alle vippene når du fjerner den vannfaste maskaraen.

Å fjerne vippelim
Å fjerne falske vipper er som regel ikke noe behagelig. Å begynne å dra de av etter en lang kveld gjør både vondt, og er dårlig for den delikate huden rundt øynene. Påfør litt vaseline med en Q-tips over vippelinjen og vent noen minutter før du forsiktig drar dem av.Forme brynene
Forrige søndag viste jeg dere også hvordan dere kan få øyenbrynene til å være på plass med hårspray. Hvis du føler dette blir stivt og rart, kan du prøve vaseline. Vaseline har jo en mer voks form som kanskje gjør det litt mer naturlig å legge på brynene.

Beskytte huden mens du farger håret
Hvis du skal farge håret en gang snart, spesielt en mørk eller sterk farge, bør vaseline være med i prosessen. Det er litt kjipt å gå rundt med mørke flekker i ansiktet hvis du egentlig vil at folk skal legge merke til den nye hårfargen din. Påfør litt vaseline ved hårlinjen for å lett unngå dette.

Lengre vipper
Nå er jeg ikke helt sikker på om dette faktisk går, men det skal sies at det å påføre vaseline på vippene dine gjør dem lengre. Det gjør dem hvert fall mykere og sunnere. Du taper ingenting på å prøve det ut, så er bare å teste om det fungerer for dine vipper.Håper dere likte tipsene og prøver dem ut. Gjerne fortell meg hvordan det virker for dere!

Få fokuset på topp!

Heisann! Mandag er en av de korteste dagene vi har på skolen, men jeg sliter likevel med holde fokuset gjennom hele dagen. Det er fort man blir trøtt når man må sitte å høre på læreren snakke mens man egentlig bare vil legge seg ned og sove. Jeg bestemte meg derfor å gjøre litt research for mat å spise og andre tips for å holde fokuset og energien på topp. Jeg vet jeg ikke er den eneste med dette problemet, så hvorfor ikke dele det med dere?

Salat
Hvilken som helst type salat du foretrekker fungerer her. På nettet stod det ''leafy greens'' - vet ikke helt hvordan jeg skal oversette det, men det blir jo spinat, ruccola, isbergsalat og ja, du forstår sikkert. Derfor er salat perfekt å ha som lunsj på skolen for å forberede seg til timene du skal ha videre.

Fullkorn
Dette er en perfekt frokost! I min faste frokost har jeg alltid en skål havregryn. 100% fullkorn står det på den. Selv om fullkorn kan virke kjedelig, er det mange ulike varianter det kan konsumeres i! Havregryn er egentlig en ganske kjedelig og tørr frokost, og er derfor det bare er en del av frokosten min, men det gir meg massevis av energi i de første timene på skolen. Frokost i seg selv er det som er aller viktigst. Det er en grunn til at det blir kalt dagens viktigste måltid, og det er vist at studenter som spiser frokost presiserer bedre enn studenter som ikke spiser frokost.Tyggis
Da jeg gikk på grunnskolen fikk vi ikke lov til å tygge tyggis på skolen (?), men hvis skolen din tillater det ville jeg anbefalt deg å gjøre det. Det har vist seg at å tygge tyggis i stressende situasjoner vil gjøre deg mer våken og oppmerksom. I tillegg har tyggegummi en annen effekt også: hvis du tygger tyggis mens du øver til en prøve, og deretter tygger den samme smaken under prøven - vil du huske stoffet mye bedre.

Husk vann
Mat som blåbær, nøtter, mørk sjokolade, grønn te og avokado har også vist seg å forbedre fokuset og konsentrasjonen. I tillegg er det også superviktig å huske vann! På skolen min er det en vanndispenser i nærheten som gjør det lett å hele tiden fylle på med nytt og forfriskende kaldt vann.

Forstyrrefri-sone
Pass på at du ikke blir forstyrret av annet rundt deg når du prøver å følge med. Legg bort mobil og lukk PC hvis du ikke trenger den. Hvis du må være på den, så lukk sosiale medier og annet som kan ta fokuset ditt vekk fra skole. En liten luftepause kan også være svært lurt. Gå en liten tur, gå på do, fyll vann - bare beveg deg, og du vil raskt føle at du får mer energi.

Forbedre minnet
Nå går jeg litt av temaet, men jeg husker å ha lest en artikkel en gang om hvordan valnøtter forbedret minnet. Så disse nøttene er jo supre å spise mens du øver til en prøve eller framføring!

Selvfølgelig er kaffe helt supert hvis du vil ha energi og fokusere mer, men det er ikke alle som liker kaffe, på noen fungerer ikke kaffe og kaffe har også negative effekter. Så dette var noen tips hvis du ikke foretrekker kaffe. Håper de var hjelpsomme og jeg gleder meg selv til å prøve de ut!

Søke på jobb: Do's & Don'ts

Heisann! Jeg vet at det å søke på sin første jobb eller dra på et jobbintervju kan være ganske skummelt og noe man ikke er helt vandt til. Jeg er langt i fra en ekspert selv innenfor dette området, men har gjort en del research og fått høre mye fra andre. Så her er en liten liste over tips til hva du bør og ikke bør gjøre når du skal skaffe deg en ny jobb.

Skrive søknad
Dette er førsteinntrykket arbeidsgiveren får av deg. Skill deg ut! Alle er glade, jobber bra under press og sosiale, men hva er spesielt med akkurat deg? Begrunn hvorfor du f.eks. jobber bra under press eller kom med noe litt mer kreativt. Søknaden trenger ikke å være helt stiv. Få fram personligheten din i teksten og la arbeidsgiveren kjenne deg litt bedre. Skriv hvorfor du passer bra for akkurat denne jobben, ikke skriv hvorfor du passer bra for hvilken som helst jobb. Søknaden skal være rettet mot jobben du søker på og det blir tydelig sett når arbeidsgiveren leser. Det samme gjelder CV'en. Kun ha med relevant informasjon som er nødvendig for den jobben. At du tok et matkurs er kanskje ikke så viktig hvis du søker hos en klesbutikk?

Når du skal levere søknaden
Når du skal levere søknaden er det viktig at du ser presentabel ut, for også dette kan ha en stor virkning hos arbeidsgiveren. Spør etter daglig leder/sjef når du kommer til arbeidsplassen, og ha alltid med deg smilet. Husk at du kan levere søknader hos arbeidsplasser som ikke har sagt at de ansetter også.Jobbintervjuet
Slik du ser ut og framstiller deg har en stor betydning på om du blir ansatt eller ikke, så ikke kom på intervjuet seende ut som søppel. Når det kommer til klær bør du unngå rødt og rosa. Dette kommer selvfølgelig litt an på hvor, mengde og nyanse, men for å være på den trygge siden ville jeg ha droppet det. Farger som marineblå, svart og brun/beige er farger som representerer seriøsitet, eleganse og stabilitet. For mye grått eller hvitt kan også virke, men det gir lite personlighet. En hvit topp kan derimot vise seriøsitet og passer bra med mye. Pass også på at klærne er rene og ikke har flekker. Når det kommer til håret er det best at dette er vekk fra ansiktet, f.eks. i hestehale eller lignende. Sminken bør være minimal. Dette kommer selvfølgelig an på, men blå øyenskygge og knæsj rosa leppestift er ikke akkurat det mest passende. For all del, ikke røyk før intervjuet eller etter slik at arbeidsgiver kan se det. Ikke snus eller tygg tyggis under intervjuet heller.

Vær entusiastisk, positiv og glad under intervjuet. Og vær forberedt! Det finnes mange sider på nettet som forteller om de mest vanlige spørsmålene du blir spurt på et intervju, og noen sier også hva du bør svare for å få et pluss hos arbeidsgiver. Jeg fant to sider (engelske) som forteller dette godt: her og herHvis du blir ansatt er det viktig at du lytter godt til sjefen eller den som lærer deg opp. Vær nøye med arbeidet og hvis jobben inneholder kunder må kundeservicen alltid være på topp! Dette er noe som er svært viktig for de aller fleste bedrifter. Husk at gode referanser gir større sannsynlighet for fremtidige jobber!

Hvordan dekorere rommet for høsten

Når det nærmer seg jul pynter jeg alltid rommet mitt med små juledekorasjoner og et lite juletre. I år har jeg bestemt meg for å pynte rommet mitt til høsten også, så hvorfor ikke vise dere i tillegg? Disse er ganske enkle, og det meste har jeg funnet litt rundt i huset mitt. Du kan jo gå rundt i butikker som Nille, Europris og Clas Ohlson og se om de har noe pynt til høsten også.


Jeg fylte først en vase med falske blader (Nille) og tok også i en slags stilk og stiftet noen blader på. Du kan også finne blader ute og dekke dem med et lag av gjennomsiktig lim for at de skal holde formen. Istedenfor stilken kan du også bruke kvister du finner ute.


Hvis det er noe jeg forbinder med høsten er det lys! Farger som gult, rødt, brunt og grønt er også typiske farger for høsten. Lysene over kommer jeg ikke til å tenne på fordi jeg vil at de skal beholde formen, men også pga. hva de står på. Disse lysene har heller ikke noe lukt, så derfor tenner jeg duftlys som fyller rommet med en god lukt.


Jeg plasserte egentlig disse bladene hvor enn jeg kunne rundt i rommet mitt. Disse rammene har stått tomme en stund så jeg valgte å fylle dem med to blader foran et hvitt ark.


Hvis du vil ha et litt mer koselig utrykk når det kommer til sengetrekket ditt, men ikke vil bruke mye penger på det kom jeg opp med en løsning. Jeg tok en av mine store gensere som jeg sjeldent bruker og pakket en av putene mine inn i denne. Til slutt tok jeg det mest høstseende teppet vi har i huset og la det i bunn av senga. Du kan se jeg har hengt flere blader her også, haha, men det passet fint inn.


Hvis du vil ha en rask og enkel dekorasjon kan du lage det ut av toalettpapir og stoff. Jeg startet med å mose en toalettrull og få den til å se så rundt ut som mulig.


Deretter dekket jeg den med en oransje genser og puttet resten av stoffet i hullet til dorullen. Til slutt toppet jeg den med en bit fra stilken jeg brukte tidligere, men man kan egentlig bruke hva som helst, f.eks. en grønn stoffbit.

Jeg elsker å dekorere rommet mitt etter hvilken årstid det er. Det gjør det så mye koseligere å komme inn på rommet sitt og det får en selv i mer stemning for årstiden. Håper dette innlegget var til inspirasjon, og så snakkes vi i morgen igjen!

Tips for bedre nattesøvn

God kveld! I dag har det vært en lang dag hvor jeg nesten holdt på å sovne i hver time på skolen. Det kan kanskje ha noe med at jeg la meg litt sent i går og fikk fire timer søvn. Det er ikke så uvanlig for meg at det blir få timer søvn i skolehverdagen, og jeg vet mange andre sliter med det samme problemet. Derfor tenkte jeg å komme med noen tips som kan gi deg en bedre nattesøvn!

Tenk på omgivelsene
Et kaldt rom er lettere å sovne i enn et varmt et, men det gir også større sansynligheter for mareritt. Noen liker å ha litt lys i rommet, mens andre må ha det mørkt. Tilpass omgivelsene etter hva du foretrekker og hvordan du sovner raskest.

Unngå skjermer
Legg bort mobil og datamaskiner 1 time før du skal legge deg. Dette kan være vanskelig for de fleste, men hjelper deg så mye når du faktisk skal sove. De fleste sjekker mobilen rett før de legger seg for å oppdatere seg på sosiale medier, men dette kan du fint gjøre en time før.

Les
Å lese en bok før du legger deg er en god måte på å roe ned hjernen på. Du slapper av og blir sansynligvis trøttere og trøttere for hvert kapittel.Skriv ned alle tanker
Å overtenke mens du prøver å sove er et vanlig problem hos mange. Hvis du skriver ned alle tankene dine og reflekterer over dem, vil ikke dette holde deg våken mens du prøver å sove.

Tenk over hva du konsumerer
Det er ganske åpenbart at man bør unngå drikke med kaffein eller mye sukker i før man legger seg. Du vil også unngå å spise et stort måltid før leggetid på grunn av at magen jobber etter du har spist. Det kan istedenfor hjelpe å drikke te uten kaffein for å roe ned kroppen.

4-7-8 pusteteknikk
Denne pusteteknikken skal tydeligvis få deg til å sove på under et minutt. Jeg har ikke prøvd den selv, men du kan prøve selv ved hjelp av disse instruksene.

Håper disse tipsene var til hjelp for noen og at dere alle får en god nattesøvn!

Tilbake til skolebenken

De fleste er nå tilbake fra høstferien for å tilbringe sine dager i et klasserom. For mange er dette kanskje svært kjedelig og man får lite motivasjon til å stå opp om morgen. Slik blir det ofte når man ikke kan velge helt fullstendig hva man vil studere. Derfor tenkte jeg å komme med noe tips om hva som kan gjøre skolehverdagen litt bedre.

Våkne lettere
Dette er vel noe av det værste med skolen. At man må stå opp tidlig etter å ha fått alt for få timer søvn. For det første, ikke bruk favoritt sangen din som vekkerklokke. Du kommer til å hate den etter hvert. Hvis du har mulighet til å velge, velg en rolig og oppmuntrende sang som gjør at du våkner på en rolig måte istedenfor å hoppe opp av senga. Hvis du synes lyden er for lav kan du ta mobilen i en kopp for å forsterke alarmen. Den måten som fungerer best for meg er å plassere vekkerklokken på andre siden av rommet slik at jeg må reise meg for å slå den av. Ikke trykk på slumre og ikke legg deg tilbake i sengen. Du må bare tenke at du stå opp, fordi du må jo på skolen uansett om du har god tid eller dårlig tid før du skal gå ut døra, og 10 minutter ekstra gjør deg ikke som regel mindre trøtt.

Planlegg antrekk
Dette er utrolig smart å gjøre slik at du slipper å bruke tid om morgenen til å finne ut hva du skal ha. Sjekk været for dagen i morgen og planlegg antrekket kvelden før. Det tar bare noen få minutter, og alle vet at hvert minutt er dyrebart om morgenen.

Self-control
Hvis du har en iMac eller MacBook kan du laste ned en app som heter self-control. Med denne kan du stenge nettsider til en bestemt tid. Hvis du har en oppgave å skrive, kan du fortsatt bruke internett til å finne kilder, men uten å bli distrahert av facebook, twitter osv.

5 minutter regelen
Jeg er veldig flink til å utsette ting, spesielt når det er skolerelatert, og jeg vet jeg ikke er den eneste. Det er ikke uvanlig at man venter til siste mulighet med å gjøre en skoleoppgave. Det som fungerer best for meg er å fortelle meg selv at jeg skal gjøre en oppgave i kun 5 minutter. Etter det kan jeg gjøre hva jeg vil. Sjansen for at du likevel fortsetter med oppgaven er stor. Problemet er jo å starte, men når du er i gang ser du at det ikke var så ille alikevel.Les om kvelden
Hvis du ønsker å huske det du leser hjelper en god natts søvn kort tid etter å ha fått inn den nye kunnskapen, evnen til å ta vare på informasjonen. Hjernen jobber og lærer mens du sover, og når du da leser rett før du legger deg, er dette det hjernen din vil sette fokuset på.

PhotoMath
Hvis du trenger litt ekstra hjelp i matte kan du laste ned appen PhotoMath. Med denne kan du ta bilde av en oppgave du sliter med og appen viser deg svaret og løsningen til oppgaven.

Planlegge
Om du foretrekker notatene på mobilen, en app eller å skrive ned forhånd i en bok kan det være lurt å ha en liten oversikt når det kommer til skole. Jeg har selv en kalender app som viser mer oversiktelig enn kalenderen som kommer med på iphone hvilke avtaler jeg har de ulike dagene. Jeg søkte bare etter Calendars på AppStore og lastet ned appen. Med denne kan du planlegge uke for uke og bruke ulike farger for ulike avtaler. Det jeg bruker denne til er for å se hva jeg skal og for å ikke glemme ting. Jeg skriver ned blant annet kjøretimer, møter, jobbvakter, tannlegetimer, bursdager og planer jeg har med venner. Jeg bruker også elevkalender appen for å skrive ned lekser, prøver og innleveringer.

Dette var noen få tips som forhåpentligvis var hjelpsomme og gjør skolehverdagen litt enklere. Selv om du føler det er lenge igjen til du er ferdig på skolen, går tiden fort. Jeg går selv i 3. klasse og kan egentlig ikke tro at jeg er så nære med å være ferdig med videregående. Hvis du likte tipsene og ønsker flere skolerelaterte tips er det bare å si i fra!

Tips til å forbedre rommet

I det siste har jeg vært veldig fornøyd med rommet mitt og det er så fint å komme hjem til et fint og ryddig rom. Jeg har malt det, fått ny seng og kjøpt inn nytt dekor. Jeg er snart ferdig med det og da skal jeg vise det! Jeg tenkte likevel å gi noen tips til å forbedre ditt eget rom.

1. Finn inspirasjon
Finn inspirasjon på nettsider som Weheartit og Pinterest. Da kan du få idéer til hvordan du vil ha rommet ditt og hva du kan gjøre med det. Ikke alt fungerer for alle rom, men det vil hvertfall hjelpe deg med å komme i gang med prosessen.

2. Rydde og sortere
Rydd hele rommet ditt og kast klær og ting du ikke trenger. Rydd i skuffer og skap, og organiser dem slik at du får en god oversikt og vet hvor alt er.

3. Bestem deg for et fargepalett
Velg ut noen farger du vil rommet ditt skal ha. For eksempel krem, rosa og beige eller noen av dine favoritt farger. Jeg valgte å male rommet mitt to naturlige farger fordi veggene var røde og blå før, men det er opp til deg om du vil male det eller ikke. Fargene du bestemmer deg for kan gjenspeiles i dynetrekk, små dekorasjoner, gardiner osv.

4. Bruk veggene
Ikke la veggene stå tomme. Det er ikke så dyrt å printe ut digitale bilder. Du kan henge dem opp i en form eller dekke en vegg av dem. Heng opp noen bilder eller kjøp noen rammer og putt personlige bilder i dem. Klokke, lys, tavle, skilt og lignende er også noen andre ting du kan henge opp på veggen for å skape mer liv.

5. Detaljer
Detaljene er like viktige som helheten. Unngå å ha mye unødvendige stående fremme. Ha fine bøker, lys, parfymer, bokstaver og falske planter stående på overflatene på rommet ditt fremme for å skape en fin og hyggelig følelse på rommet ditt.Håper disse tipsene var hjelpefulle! :)

Tips til sunnere hår

I dag har jeg faktisk klippet håret mitt skulderkort. Klipte meg sist gang for akkurat et år siden og håret mitt rakk å gro ganske så langt, men det var ikke spesielt slitt. Tenkte å dele noen tips til et sunnere hår. Bildene under er forresten tatt fra før jeg klipte meg.


1. Når håret ditt er vått kam det istedenfor å bruke en børste. En kam sliter mye mindre på håret ditt enn en børste. 


2. Bruk en olje på tuppene av håret ditt. Dette er en billigere versjon, men hvis du har veldig slitt hår kan du prøve Moroccanoil.


3.Når du børster håret ditt, start fra bunnen og jobb deg oppover. Da får du først ut flokene i bunnen av håret og deretter de som er lengere oppe istedenfor å ta alt på likt som kan slite på håret ditt.


4. Unngå å bruke for mye varme på håret ditt som f.esk hårføner, krølltang eller rettetang. Hvis du trenger så burde du først bruke en varmebeskytter noen minutter før du føner/retter/krøller håret.


5. Hvis du pleier å føne håret ditt burde du føne det nedover. Da unngår du å få frizz og håret ditt ser mye sunnere ut.


6. Bruk strikk uten metall på siden metallet sliter på håret. Det svarte strikket på bildet er et vanlig strikk, mens det gule er et strikk som ikke gir merke i håret selv etter en hel dag med håret i en hestehale.Dette er så og si det jeg gjør for håret mitt. Klipper meg bare en gang i året og har ikke spesielt slitt hår. Noen mener man skal klippe seg etter noen måneder, men hvis håret er friskt er vel ikke noe behov for å klippe seg.

Julegavetips: venninner

Sminkepakker - Finnes esker med små bodylotions, parfymer eller forskjellig slags sminke på f.eks. Cubus osv. Disse er utrolig smarte i grunn. Den du kjøper gaven til får prøve ut litt forskjellige produkter og finne ut hvilke de liker, og eventuelt kjøpe full størrelse når det er brukt opp.Gavekort - Da kan venninna di kjøpe det hun selv ønsker og trenger. Det lurt å kjøpe et sentergavekort slik at hun kan bruke det i flere butikker i stedenfor kun én.

Scrapbook - Ta tiden til å lage en bok full av minner og fine stunder dere har hatt sammen. Det er så koselig å få en så personlig gave som man vet de har brukt mye tid på. Også er det jo veldig fint å se tilbake på alt dere har opplevd sammen.

Goodie bag - Kjøp flere småting som f.eks sminke, smykker, duftlys, neglelakk osv. eller noe du vet hun ønsker seg i en gavepose.Spandere på en tur - Dette er hvis du har lyst til å bruke litt mer penger på gaven, men å spandere på en dagstur til en annen by i Norge, konsertbilletter, festivalbilletter eller lignende, er jeg helt sikker på at hun kommer til å bli utrolig fornøyd.

Noe hun er interessert i - Hvis venninna di liker å fotografere kan du kjøpe et objektiv, en linse, stativ osv. Hvis hun er interessert i å strikke kan du kjøpe garn og strikkepinner. Hvis hun liker å lese kan du kjøpe noen bøker du tror hun kan like.Klær - Finn noe du vet hun kommer til å like og noe som er typisk henne å bruke. Du kan også kjøpe en antrekk, altså slik at hun får en overdel, underdel og tilbehør.

Håper dette var hjelpsomt og hvis dere vil ha mer av noe lignende er det bare å si ifra :) 

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits