Mine hårfrisyrer

Heisann! I det siste har jeg tenkt over hvor sjeldent jeg gjør noe spesielt med håret mitt. Det er som regel bare rett ned i min naturlige farge. Jeg klipper det kortere enn jeg liker én gang i året etter at det har vokst seg litt for langt. Likevel klarer jeg å få til litt variasjon i hverdagen.

Det er sjeldent man ser meg i hestehale eller dott, med mindre jeg er på jobb. Dette er mest fordi jeg synes det er så utrolig ubehagelig. Jeg foretrekker å få håret vekk fra ansiktet på andre måter. Også er det jo de dagene hvor jeg egentlig ikke bryr meg som mye. Så derfor tenkte jeg å vise dere tre frisyrer som er mest vanlig å se på meg.


Liten dott - Denne frisyren har jeg brukt svært mye i det siste. Jeg liker hvordan det ser ut, og det er definitivt den mest komfortable måten for meg å få håret unna ansiktet. I tillegg er den superrask å lage, selv om jeg som oftest må bruke et par forsøk før jeg blir fornøyd. perfeksjonist 


Volum - Hvis jeg ikke gjør noe med håret mitt faller det som regel alltid foran ansiktet mitt og det ser ut som jeg har limt alle hårstråene inn til hodet mitt. Enkelt sagt; håret mitt eier ikke volum. Derfor trenger jeg noen hjelpere til å få til dette. Batiste tørrsjampo XXL volume gjør slik at jeg får mer tekstur i håret, samtidig som litt volum. Got2b volumizing powder bruker jeg for å få enda mer volum, og slik at håret holder seg slik i tillegg.


Halve opp, halve ned - Dette må vel være min favoritt, men også den jeg bruker minst. Mest fordi den ikke er så komfortabel og blir også sjelden slik jeg ønsker den skal være. Det blir ofte bulker her og der, og veldig stramt og flatt noen steder. I tillegg har jeg god del babyhår som stikker i alle kanter etter noen timer. Men når jeg blir slik jeg ønsker den skal være, er den super!

Dette var da mine tre mest typiske hårfrisyrer. Håper dere fikk noen ideer til hva dere kan gjøre selv med eget hår, og del gjerne dine egen tips!

Baby lips

Hei!
Var ganske så opptatt i går. Jeg kom ikke hjem før halv tolv og da fristet det ikke så veldig med å blogge. Men i går kjøpte jeg enda to nye baby lips fra Maybelline. Baby lips er en rekke lepomader i forskjellige farger og lukter, og de er utrolig myke. Har til sammen 10 stykker så tenkte å vise dere de jeg har.


Dette er alle jeg har. De fire siste i rekka er mine favoritter.

De originale. Synes den blå og rosa hadde en rar lukt så valgte å ikke kjøpe den. (Har omstokket på lokkene slik at fleste parten har lik farge som resten av lepomaden)

Baby lips electro. Kjøpte disse i Barcelona så er ikke sikker på om du får kjøpt de i Norge.

Baby lips Dr. Rescue. Disse kjøpte jeg i går og de lukter som Extra tyggegummi, men de er veldig gode.

Synes Baby Lips er veldig gode lepomader som jeg bruker hver dag utenom EOS. Så prøv de ut om du ikke har gjort det enda! 

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits