Gold

Nå har jeg ikke blogget på over en uke. Forrige helg hadde jeg rett og slett ikke tid, og når man først faller av sporet er det ikke lett å komme seg tilbake. Men nå er jeg altså tilbake og skal slutte å utsette det.

I det siste har jeg foretrekt gull over sølv. Jeg synes det ser mer luksuriøst ut og føler sølv er så vanlig. Derfor tenkte jeg nå å vise mine favoritter gull smykker. 
Klokke fra CMYKKjede fra Bershka // Armbånd fra H&M

F.v: Armbånd fra H&M // Armbånd fra Brandy Melville

F.v: Ring fra H&M (?) // Ring fra Brandy Melville

Amrbånd fra H&M

I morgen er det 1. desember! Det er utrolig hvor raskt tiden har gått, men jeg gleder meg veldig til juleferien hvertfall. Jeg skal også bli bedre til å blogge enn jeg har vært den siste uken. Kos dere videre :)

God morgen

... selv om jeg har vært våken i åtte timer nå. I går skulle jeg ta en liten powernap da jeg kom hjem klokken fire, men våknet klokken seks i dag tidlig. Jeg fikk altså 14 timer søvn i natt, haha. Vi hadde heldigvis ikke skole i dag så jeg har fått gjort en del ting hittil i dag. Jeg har til og med laget egg og bacon, og jeg er ikke akkurat verdens flinkeste kokk, men brant heldigvis ikke ned huset.Ha en god helg!

Julegavetips: venninner

Sminkepakker - Finnes esker med små bodylotions, parfymer eller forskjellig slags sminke på f.eks. Cubus osv. Disse er utrolig smarte i grunn. Den du kjøper gaven til får prøve ut litt forskjellige produkter og finne ut hvilke de liker, og eventuelt kjøpe full størrelse når det er brukt opp.Gavekort - Da kan venninna di kjøpe det hun selv ønsker og trenger. Det lurt å kjøpe et sentergavekort slik at hun kan bruke det i flere butikker i stedenfor kun én.

Scrapbook - Ta tiden til å lage en bok full av minner og fine stunder dere har hatt sammen. Det er så koselig å få en så personlig gave som man vet de har brukt mye tid på. Også er det jo veldig fint å se tilbake på alt dere har opplevd sammen.

Goodie bag - Kjøp flere småting som f.eks sminke, smykker, duftlys, neglelakk osv. eller noe du vet hun ønsker seg i en gavepose.Spandere på en tur - Dette er hvis du har lyst til å bruke litt mer penger på gaven, men å spandere på en dagstur til en annen by i Norge, konsertbilletter, festivalbilletter eller lignende, er jeg helt sikker på at hun kommer til å bli utrolig fornøyd.

Noe hun er interessert i - Hvis venninna di liker å fotografere kan du kjøpe et objektiv, en linse, stativ osv. Hvis hun er interessert i å strikke kan du kjøpe garn og strikkepinner. Hvis hun liker å lese kan du kjøpe noen bøker du tror hun kan like.Klær - Finn noe du vet hun kommer til å like og noe som er typisk henne å bruke. Du kan også kjøpe en antrekk, altså slik at hun får en overdel, underdel og tilbehør.

Håper dette var hjelpsomt og hvis dere vil ha mer av noe lignende er det bare å si ifra :) 

Bedroom sneak peek

I sommer startet jeg å male rommet mitt og for en uke siden ble jeg ferdig med å male listene. Nå trenger jeg bare å dekorere det. Har startet litt, men er langt i fra ferdig. Jeg tenkte å vise dere litt av rommet mitt så langt, og så får dere se det når det er helt ferdig.
Det er litt kjedelig og grått nå, så jeg må få mer farger inn i rommet. Da starter jeg forhåpentligvis å være mer på rommet mitt og mindre i hybelen til venninnene mine.

Baby lips

Hei!
Var ganske så opptatt i går. Jeg kom ikke hjem før halv tolv og da fristet det ikke så veldig med å blogge. Men i går kjøpte jeg enda to nye baby lips fra Maybelline. Baby lips er en rekke lepomader i forskjellige farger og lukter, og de er utrolig myke. Har til sammen 10 stykker så tenkte å vise dere de jeg har.


Dette er alle jeg har. De fire siste i rekka er mine favoritter.

De originale. Synes den blå og rosa hadde en rar lukt så valgte å ikke kjøpe den. (Har omstokket på lokkene slik at fleste parten har lik farge som resten av lepomaden)

Baby lips electro. Kjøpte disse i Barcelona så er ikke sikker på om du får kjøpt de i Norge.

Baby lips Dr. Rescue. Disse kjøpte jeg i går og de lukter som Extra tyggegummi, men de er veldig gode.

Synes Baby Lips er veldig gode lepomader som jeg bruker hver dag utenom EOS. Så prøv de ut om du ikke har gjort det enda! 

Good night

Denne uken har gått utrolig fort! I dag er det heldigvis fredag og har fått slappet av utrolig mye i dag. Skal faktisk legge meg snart som er mye tidligere enn jeg pleier å legge meg i de andre ukedagene. Skal jobbe både lørdag og søndag så trenger å få uthvilt meg så godt jeg kan.

Knipset noen bilder tidligere og var egentlig alt jeg orket å ta bilder av som jeg kom på, heheh. 

God helg! :)

iPhonen min

Tenkte å lage et innlegg hvor jeg viser hva jeg har på mobilen min og hvilke apper jeg bruker daglig. Jeg vet jeg hvertfall liker å finne nye apper som gjøre hverdagen enklere, så forhåpentligvis er dette nyttige for noen.

Sånn ser det da ut når jeg låser opp mobilen. Jeg har sortert det etter farge for å få det mer oversiktlig.
Dropbox: Dette er så utrolig smart. Det er kjempe enkelt å overføre bilder fra eller til mobilen eller pc'en uten å miste kvaliteten. Du laster det ned fra internett på pc'en. Deretter lager du en konto som er helt gratis. Til slutt laster du ned appen på mobilen og kan deretter overføre bilder og videoer utrolig lett!
Snapsave: Denne bruker jeg kun til å sende bilder som ikke er tatt der og da, men lagret i albumet på mobilen. Ellers så bruker jeg den vanlige snapchaten.
Mine Sider: Abonnementet mitt er OneCall så dette er en app til å sjekke f.eks. hvor mye mobildata jeg har igjen å bruke i måneden.
VKT: Jeg busser hver gang jeg skal ut. Busser til skolen, venner, jobb osv. VKT er en app for å sjekke busstider i Telemark og Vestfold.


På 2. side har jeg tre mapper og fire apper til.
Mobilbank: Sparebank 1 sin app for å overføre penger eller sjekke hvor mye jeg har på kontoen.


Basic er en mappe som er full av de appene som allerede er på iPhonen og ikke går ann å slette.
Authenticator: Hvis noen skal ha hacket seg inn på epost adressen din kan du lett identifisere deg gjennom denne appen. Mistet en viktig epost adresse for en liten stund siden og gjør alt jeg kan for at det ikke skal skje igjen.


Wattpad: Her kan du lese bøker som enkeltfolk har postet og det er helt gratis. Noen er ganske så dårlige, mens andre er utrolig bra.
Mathema: Har ikke matte i år, men denne appen er laget av noen elever og er veldig hjelpsom hvis du sliter med matte. Appen går gjennom pensum til alle forskjellige trinn i matte, fra 8. klasse til S2.
Peak: En app for å trene hjernen. Du kan øke konsentrasjonen din og bli bedre til å huske ting med Peak.
Duolingo: Prøver å ta opp språket jeg hadde på ungdomsskolen siden vi ikke har språk på linjen jeg går på. Veldig bra app for å lære spansk.

openRadio: Hver morgen hører jeg på P3morgen og uten denne appen ville jeg antageligvis ikke ha gjort det. Man får høre på utrolig mange radiokanaler på denne appen direkte.
Shazam: Helt sikkert mange som har hørt om denne appen, men hvis du hører en sang og lurer på hva den heter er det bare å ta den opp i Shazam og du får tittel og artist med en gang.
PicsArt: Den beste redigeringsappen jeg har funnet som er gratis. Enkel å bruke og kan brukes til mye forskjellig.
PhotoGrid: Her kan du lage collager og sette opp bilder i grider. Gratis og enkel å bruke.
KeepSafe: Hvis du har noen bilder du vil gjemme fra albumet ditt i Bilder kan du legge de her. Det kreves en kode for å komme inn på appen så du er den eneste som har tilgang til den.
EmojiNation: Har gjort alle 45 banene som er til nå og spillet er veldig avhengighetsskapende. På skjermen vises alt fra 1-4 emojis og du skal gjette hvilket ord de skal symbolisere.
Solitaire: En dag bestemte jeg meg for å laste ned kabal på mobilen. Etter det har jeg spilt det så og si hele tiden. I det siste har jeg blitt litt lei av det og spiller det kun før jeg legger meg, men er fortsatt svært avhengi.
GeometryLite: Dette spillet er utrolig bra. I starten er det kanskje litt vansklig, men man får det til etterhvert. Veldig morsomt spill og lite versjonen er gratis.

Det er det jeg har på mobilen min. Hvis du har noen spørsmål så er det bare å spørre så skal jeg svare så godt som mulig. Håper dette var hjelpsomt og ga noen idéer til noen nye apper dere kan sjekke ut :) 

Polaroid

For en liten stund siden brukte jeg 999,- på et Fujifilm Instax Mini 8, og det var definitivt verdt det! Polaroid er en gammel teknologi fra 1948, men konseptet er fortsatt interessant den dag i dag. Man kan ta et bilde, det kommer ut fra kameraet rett etter og etter noen få minutter er bildet der. Det er selvfølgelig ikke noe spesielt bra kvalitet på det, men det at det kommer i fysisk format med engang er vel det som gjør det så spesielt.

I det siste har jeg brukt det enda oftere og har fått knipset noen fine minner av fine folk.

Oda - Marte og jeg - Christine og Viktoria

Kristine - Katrine - En gjeng med fine folk

Lillian og Linda - Enda en liten gjeng - Linnea, Lina og jeg

Kristine og Katrine - Katrine og jeg - Kristine og jeg

Noen av de beste fra de 20 bildene jeg har tatt så langt med polaroid kameraet mitt. Anbefales virkelig å teste kameraet ut, og det er i tillegg utrolig gøy! 

Om meg

Hei!

Jeg heter Lilia Lanner og er nå 16 år gammel. Jeg ble født 9. desember i 1997 og oppvokst i byen Porsgrunn. Jeg går for tiden på medier og kommunikasjon, noe som jeg trives svært godt med. På fritiden er jeg egentlig for det meste bare med venner eller jobber. Utenom det liker jeg veldig godt å skrive, ta bilder og filme og se på TV-serier. Hvis jeg skulle beskrevet meg selv ville jeg sagt jeg er en lat introvert perfeksjonist som alt for ofte utsetter ting.

Jeg hadde en blogg før, men det var tilbake i 2011. Jeg er ikke svært opptatt av å lese blogger og er noe jeg sjeldent gjør, men jeg er som sagt veldig glad i å skrive og å ta bilder, og håper å få muligheten til å inspirere noen gjennom bloggen min.
Har ikke tatt spesielt mange bilder med eller av venner med speilrefleksen, men vil forhåpentligvis oppdatere innlegget senere.

Takk for at du tok turen innom bloggen min!

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits