Unblogged outfit

I tillegg til jobbhelg denne helgen har jeg en framføring og et essay som må være klar innen søndag, og en krevende plakatoppgave jeg må jobbe med. Derfor blir kanskje ikke bloggingen den beste denne uken, men jeg skal prøve mitt beste. Tok noen outfit bilder for en stund siden da det fortsatt var snø og håret enda var lagt som jeg aldri postet, så de tenkte jeg å poste nå.

Genser og skjorte H&M / Bukse Bikbok / Klokke CMYK / Sko Trend Sko

Ha en fin uke videre! :)

Tips til å forbedre rommet

I det siste har jeg vært veldig fornøyd med rommet mitt og det er så fint å komme hjem til et fint og ryddig rom. Jeg har malt det, fått ny seng og kjøpt inn nytt dekor. Jeg er snart ferdig med det og da skal jeg vise det! Jeg tenkte likevel å gi noen tips til å forbedre ditt eget rom.

1. Finn inspirasjon
Finn inspirasjon på nettsider som Weheartit og Pinterest. Da kan du få idéer til hvordan du vil ha rommet ditt og hva du kan gjøre med det. Ikke alt fungerer for alle rom, men det vil hvertfall hjelpe deg med å komme i gang med prosessen.

2. Rydde og sortere
Rydd hele rommet ditt og kast klær og ting du ikke trenger. Rydd i skuffer og skap, og organiser dem slik at du får en god oversikt og vet hvor alt er.

3. Bestem deg for et fargepalett
Velg ut noen farger du vil rommet ditt skal ha. For eksempel krem, rosa og beige eller noen av dine favoritt farger. Jeg valgte å male rommet mitt to naturlige farger fordi veggene var røde og blå før, men det er opp til deg om du vil male det eller ikke. Fargene du bestemmer deg for kan gjenspeiles i dynetrekk, små dekorasjoner, gardiner osv.

4. Bruk veggene
Ikke la veggene stå tomme. Det er ikke så dyrt å printe ut digitale bilder. Du kan henge dem opp i en form eller dekke en vegg av dem. Heng opp noen bilder eller kjøp noen rammer og putt personlige bilder i dem. Klokke, lys, tavle, skilt og lignende er også noen andre ting du kan henge opp på veggen for å skape mer liv.

5. Detaljer
Detaljene er like viktige som helheten. Unngå å ha mye unødvendige stående fremme. Ha fine bøker, lys, parfymer, bokstaver og falske planter stående på overflatene på rommet ditt fremme for å skape en fin og hyggelig følelse på rommet ditt.Håper disse tipsene var hjelpefulle! :)

Forandring

Som nevnt i forrige innlegg klippet jeg meg i går. Det var en god del jeg klipte og det er nå skulderkort. Det er veldig uvant enda, men å ha kort hår har også mange fordeler. Om noen uker blir det litt mer naturlig seende ut og ikke så rett, så da blir det nok mye finere.

Tips til sunnere hår

I dag har jeg faktisk klippet håret mitt skulderkort. Klipte meg sist gang for akkurat et år siden og håret mitt rakk å gro ganske så langt, men det var ikke spesielt slitt. Tenkte å dele noen tips til et sunnere hår. Bildene under er forresten tatt fra før jeg klipte meg.


1. Når håret ditt er vått kam det istedenfor å bruke en børste. En kam sliter mye mindre på håret ditt enn en børste. 


2. Bruk en olje på tuppene av håret ditt. Dette er en billigere versjon, men hvis du har veldig slitt hår kan du prøve Moroccanoil.


3.Når du børster håret ditt, start fra bunnen og jobb deg oppover. Da får du først ut flokene i bunnen av håret og deretter de som er lengere oppe istedenfor å ta alt på likt som kan slite på håret ditt.


4. Unngå å bruke for mye varme på håret ditt som f.esk hårføner, krølltang eller rettetang. Hvis du trenger så burde du først bruke en varmebeskytter noen minutter før du føner/retter/krøller håret.


5. Hvis du pleier å føne håret ditt burde du føne det nedover. Da unngår du å få frizz og håret ditt ser mye sunnere ut.


6. Bruk strikk uten metall på siden metallet sliter på håret. Det svarte strikket på bildet er et vanlig strikk, mens det gule er et strikk som ikke gir merke i håret selv etter en hel dag med håret i en hestehale.Dette er så og si det jeg gjør for håret mitt. Klipper meg bare en gang i året og har ikke spesielt slitt hår. Noen mener man skal klippe seg etter noen måneder, men hvis håret er friskt er vel ikke noe behov for å klippe seg.

Fashion Inspiration

Har sittet i en stund nå på weheartit og sett på bilder av antrekk og inspirasjon. Jeg lagde en liten collage av de beste jeg fant og håper de kanskje inspirerer noen andre også.

2015

Godt nyttår!

Fra i dag av har jeg bestemt meg for å starte å blogge igjen. Jeg har en litt annen metode nå som forhåpentligvis gjør det lettere å poste oftere. Jeg tenkte egentlig bare å starte året med å si at jeg håper dere får et fantastisk år og hvis dere har satt dere noen mål så er det bare å forsette med å nå de.


Lagde en liten collage som jeg håper kanskje inspirerer noen av dere :)

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits