Den ultimate julespillelisten

Heisann! Håper dere har hatt en fin mandag og en super start på uka! Hvis du enda ikke har julestemning så får du det av å høre på spillelisten jeg har laget som er full av gode julesanger. Det er ingenting koseligere å høre på julemusikk, spise god mat og være med venner eller familie. Michael Bublé sitt julealbum er et must hvert år, men har noen andre sanger i tillegg som er en tradisjon å høre på og jeg elsker!It's the Most Wonderful Time of the Year - Andy Williams
Rockin' around the Christmas Tree - Brenda Lee

Greatest Time of Year - Aly & AJ
Home for Christmas - Maria Mena
Santa Tell Me - Ariana Grande

Let It Snow - Ella Anderson
Last Christmas - Wham!
Feliz Navidad - José Feliciano
Shake Up Christmas - Train
White Christmas - The Drifters
Baby It's Cold Outside - Idina Menzel
Driving Home for Christmas - Chris Rea
Happy Xmas - John Lennon
Sleigh Ride - Carpenters

Dette var noen av mine favoritter, men jeg har en spilleliste dere kan følge på Spotify for å få høre resten: https://play.spotify.com/user/liliaml/playlist/14EsXW1CBtj5o8hJun2rqq 
Hva er dine favoritt julesanger? 

Fotografi

Heisann! Håper dere har hatt en fin uke så langt. I dag skal vi feire høsttakkefest eller thanksgiving som det heter på amerikansk. Dette blir også første gangen jeg tester ut ordentlig vegansk middag, så det kan bli spennende. Siden jeg har vært ellers ganske opptatt i dag tenkte jeg å poste noen bilder som jeg har tatt i løpet av de to siste årene. Jeg pleier ikke vanligvis å ta masse bilder utenom til bloggen, men de fleste bildene her er til skoleprosjekter osv.
Dette er faktisk tatt for flere år siden da det begynte å bli høst. Utrolig nok er det tatt med min gamle mobil, men jeg synes fargene var så utrolig fine i og med at bildet ikke er redigert.

Ha en fin kveld!

50 uviktige fakta om meg

Jeg har iPhone 5s // Bursdagen min er 9. desember // Jeg bruker svarte bukse så og si hver dag
Jeg går på medier og kommunikasjon // Jeg elsker kickboxing // Stjernetegnet mitt er skytten
Jeg jobber på pizzabakeren //Jeg har på hvit neglelakk hele tiden // Jeg prøver å bli veganer
Jeg tåkker på komlokk // Jeg har aldri hatt en ordentlig kjæreste Jeg skal flytte til Oslo neste år
Jeg holder på med lappen // 
Cola er noe av det beste jeg vet // Jeg elsker å gå med høye heler
Jeg tar nesten aldri selfies // Svart er nesten den eneste fargen jeg går med // Jeg synger nesten hele tiden
Rød er min favorittfarge // Jeg hater å gå i hestehale // Jeg er en svært sarkastisk person // Jeg har regulering
Jeg ser minst 5 år yngre ut uten sminke // Jeg drikker vann hele tiden // Jeg leser svært sjeldent blogger
Jeg elsker å hjelpe andre med min kunnskap // Jeg er egentlig veldig kresen // Jeg får ikke blåmerker lett
Katten min og jeg er nesten alltid sammen når jeg er hjemme // Jeg liker ikke konserter // Jeg elsker musikk
Jeg har ikke et stort behov for å snakke mye // Hver gang vi får en oppgave på skolen, prøver jeg å gjøre noe kreativt og uvanlig Jeg elsker å filme og lage videoer // Jeg tenker og reflekterer ofte over mye
Jeg har lyst til å studere markedsføring // Jeg elsker å se på TV-serier og YouTube videoer
Jeg bor for tiden med mamma og tre av søstrene mine // Jeg er tante for to barn
Jeg har hatt en blogg før denne da jeg var 12 år // Jeg bruker en app hver natt for å sjekke søvnen min
Jeg er veldig glad i orden og ryddighet // Min favoritt frukt er banan // Jeg er høyere enn mammaen min
Jeg lager mange lyder generelt // Jeg elsker å være kreativ // Jeg sover sjeldent mer enn 6 timer i ukedagene
Jeg elsker å se på dokumentarer // Jeg er tydeligvis veldig urolig når jeg sover
Jeg bruker alt for mye penger på mat

Når det skjer med deg

Skoledagen i dag var veldig kort, selv om dagen virket veldig lang. Dere har antageligvis lest mye om terrortrusler, spesielt mot skoler og områder hvor folk er samlet. I dag fikk tre skoler terrortrusler, og min skole, var en av dem.

Venninnene mine og jeg var bare i kantina for å kjøpe mat, før vi ble fortalt om å gå rett til klasserommet vårt fordi det hadde vært sendt våpentrusler via appen Jodel, mot skolen vår. Vi skjønte ingenting. Det er jo ikke akkurat noe du forventer å høre eller noe man tar lett. Jeg er en person som kan se eller høre at noe dramatisk skjer akkurat nå, men det går ikke inn på meg. Jeg forstår ikke at det er en virkelighet og tenker ikke over hva som kan skje videre. Det føles ikke ekte ut for meg, fordi det kommer plutselig noe så alvorlig i hverdagen. På veien til klasserommet så vi politi, kvinne med fullt utsyr på seg og alle vi gikk forbi pratet om det. Det gjorde bare situasjonen enda mer virkelig. Og enda verre.

Vi var låst inne i klasserommet i to timer. Jeg oppdaterte hele tiden Jodel for å se om jeg kunne få noe mer informasjon. Vi satt der egentlig ganske uvitne. Så begynte avisene å skrive om det. Det at de skrev feil om at det var bombetrusler, gjorde det ikke noe bedre. Noen folk tullet om det, andre gråt. Selv om trusselen ikke var bevist ekte, er dette fortsatt en veldig ukomfortabel situasjon å være i. Alle rundt meg startet å ringe foreldre og snakke med venner som var på andre steder i skolen. Jeg tenkte hele tiden; ''Personen kan komme inn når som helst. Hvis trusselen er ekte, hva skjer da?''. Jeg så bilder i hodet mitt om og om igjen, om hva som kunne ha skjedd hvis han kom inn. Mange prøvde å lette på stemninga, men det er ikke lett i en situasjon som dette når man alltid tenker det værste.

Etter to timer fikk vi beskjed om at aksjonen var avlyst og vi kunne dra hjem. Vi hadde tidligere blitt fortalt at hver og en elev skulle bli evakuert svært nøye. Tydeligvis hadde de pågrepet en person som skal ha skrevet trusselen, og en som har vært med på å hjelpe. Det var rart å komme ut igjen etter å ha vært låst inne i et klasserom i to timer. Da jeg kom ut så jeg massevis av politibiler, journalister og medelever som hadde vært fraværende fra skolen da det skjedde. Man kan vel si det var litt som i filmene.Ingen av truslene i dag skal ha vært reelle, men jeg er fortsatt glad over at politiet tok alle disse seriøse og behandlet det ordentlig. Jeg synes det er helt sykt at noen kan lage en spøk ut av dette. Det er rett og slett ikke greit. Det er en syk verden vi lever i, og man leser hele tiden om de forferdelige hendelsene som skjer hver dag. Man blir sjokkert, men så glemmer man det senere. Det går aldri så veldig inn på oss, fordi det er bare en gjentakelse av hva som har hendt et sted. Man kjenner ikke ordentlig på det, før det skjer med en selv.

Snapchat lately

Heisann! Jeg er egentlig utrolig dårlig til å huske på å lagre bildene jeg tar på snapchat. I tillegg er de heller ikke så veldig verdige til å vise på bloggen akkurat. I det siste har jeg likevel klart å putte litt ekstra innsats i mine snaps, selv om flesteparten består av klaging, haha.Ha en fin uke videre!

Saturday Snack

Heisann! Så langt i dag har det vært en svært avslappende dag. Niesen min har sovet hos oss i natt, så min eldste søster og jeg har vært med henne i hele dag. Vi hadde alle lyst på noe godt å tygge på, så vi bestemte oss for å lage disse deilige sjokoladekjeksene. De er så utrolig gode, og har laget dem en god del ganger siden jeg fant oppskriften for sånn 7 år siden, haha.125g smeltet margarin
3dl sukker
2 egg
2ts vaniljesukker
4 1/2dl hvetemel
1dl kakao
1ts bakepulver
1ts salt
175 grader i 15min

Ha en god helg videre!

15 ting som gjør meg glad

venner
musikk
pakker i posten
katten min
tanteungene mineå være alene hjemme
julestemning
å reise
helg
sommer & grillefint vær
natur
lønning
orden & ryddighet
gode karakterer

Oktober

Heisann! Tenkte å lage en liten oppsummering av oktober; blant annet hva som skjedde, favoritter, nedturer osv. Dette er sikkert noe jeg kommer til å gjøre i slutten av hver måned hvis det er interessant.

OKTOBERS OPPTUR
Det å bestå teorien og få oppkjøring var et ganske stort høydepunkt. I oktober ble jeg ferdig med alt det obligatoriske man må gjennom før oppkjøring, så det å ta lappen har vært en stor del av hverdagen i det siste. Nå gleder jeg meg egentlig bare til å endelig få tatt den!

OKTOBERS NEDTUR
Det å måtte slutte å gå med mine favorittsko... Jeg har ikke opplevd noe spesiell stor nedtur denne måneden, men å måtte bytte sko må være det nærmeste. Har brukt disse skoene i over et år som var helt perfekte. De har dessverre sagt takk for seg for en god stund siden. Heldigvis selger de skoene enda, så skal ikke se bort i fra at jeg kjøper dem igjen etter nyttår.OKTOBERS SERIE
Denne måneden har jeg blitt veldig interessert i å se på Teen Wolf igjen. Jeg tok en lang pause etter at sesong 3 var ferdig, så nå har jeg fortsatt mye å ta igjen. Så langt foretrekker jeg de første sesongene, men synes likevel det er superspennende!

OKTOBERS FAVORITTPLAGG
Strikket gensere er det eneste jeg har brukt egentlig mot slutten av måneden. Det er alt for kaldt til å bruke noe annet nå, og hvis jeg prøver, angrer jeg hver gang. De er behagelige, varme og gode å bruke så dette er definitivt månedens favorittplagg!OKTOBERS SANGER
Denne måneden har mange av mine favorittartister og -band kommet ut med nye sanger og album, så denne måneden har jo vært gull på musikkfronten! Blant annet Demi Lovato og Selena Gomez sine nye album har jeg hørt en del på. Mine to andre favoritter har ikke akkurat vært favoritter for hele måneden ettersom begge kom ut i går, men det er Ariana Grandes sang Focus og The Neighbourhoods album Wiped Out!.

MÅL FOR NOVEMBER
Jeg har også noen mål for neste måned som jeg håper jeg klarer å utføre. Det vil være å klare å legge meg før 23:00 på skoledager og stå opp før 9:00 i helgene. Kan bli litt vanskelig, spesielt den første, men jeg skal prøve mitt beste!

- Hva er ditt favorittøyeblikk fra oktober?

Da det gikk litt galt i studio...

En dag i 2. klasse skulle jeg stå som testmodell i studio ettersom vi skulle bruke en hel dag til å ta bilder og redigere dem. Partneren min og jeg fant ut at det hadde blitt ganske kult om vi brukte mel, så de egentlige modellene hadde noe å leke med og ikke ble så stive. Bildene ble utrolig kule, men da vi aller først skulle teste det ut og en annen i klassen skulle hive mel så det falt ned på meg, gikk det litt galt...


Jeg regner vel med at hun mente at jeg ikke var nok pudret for å stå som modell.

Jeg har mange morsomme bilder som er tatt på skolen eller med venner, så kan sikkert poste flere slike innlegg i fremtiden :)

Lilia og hennes verden

SYNGING
Jeg synger faktisk hele tiden. Det er helt sikkert noe vennene mine er kjempe lei av, men jeg elsker å synge og når jeg er alene på jobb skrur jeg gjerne ned radioen og opp med stemmen (litt flaut hvis noen kunder kommer inn da).

KATTEN MIN
Katten min og jeg er så og si alltid sammen når jeg er hjemme. Hun sover nesten hos meg hver natt og venter alltid på meg mens jeg steller meg før vi går ned sammen og spiser frokost. Jeg ville ikke akkurat sagt at hun er min bestevenn, men hun er min lillesøster, hehe.TV SERIER
Jeg elsker å se på TV serier, filmer, youtube osv. Jeg ser på det når jeg spiser, steller meg og når jeg slapper av. Det var vel et punkt i livet mitt hvor jeg fulgte med på 14 forskjellige TV serier samtidig. Jeg har til og med sett mine favoritt serier opptil flere ganger, blant annet har jeg sett på Modern Family totalt fire ganger. Jeg trenger et liv,

HØYE HELER
Nå som det nærmer seg vinter og det snart blir snø og glatt gjelder ikke denne så veldig lenger, men jeg bruker nesten kun høye heler. Det er nok ikke det beste for føttene mine, men det er det jeg føler meg mest komfortabel i og det jeg synes ser finest ut på meg. Det startet vel egentlig i 9. klasse og siden da har jeg kun gått med høye heler utenom når jeg vet at jeg skal gå mye eller har kjørt. Sorry, doc!TE
Te er noe jeg har likt så lenge jeg kan huske. Jeg drikker minst en kopp te hver dag, og søstra mi mener jeg drikker mer te enn engelskmennene selv. Utenom drikker jeg egentlig kun vann. Siden jeg faktisk drikker en god del vann gjennom en dag, blir det litt kjedelig i lengden og da er te perfekt!

HVITE OG RØDE NEGLER
På neglene mine vil du alltid se hvit eller rød neglelakk. Siden høst 2013 helt til noen måneder siden brukte jeg rød neglelakk hver dag. I det siste har jeg foretrukket å ha brukt hvit neglelakk. Jeg synes det er veldig fint og classy farge.

TYPISKE ORD
Jeg har alltid noen ord eller setninger jeg sier over en periode som jeg ofte bruker til å svare folk. Nå for tiden går det mye av ''ikke i dag, *navnet på personen*'' hvis de spør meg om egentlig hva som helst.

MUSIKK
Når jeg går alene, busser eller jobber på mac'en hører jeg alltid på musikk. Jeg synes det er så kjedelig om jeg bare sitter i stillhet. Jeg har bred musikksmak, men foretrekker indie rock, mest fordi det får meg i et mer lekent og bedre humør.

Lese, lese, lese...

Happy Monday! Jeg startet dagen en time tidligere fordi jeg måtte øve på en tale jeg skulle framføre i første time på skolen, men som jeg endte opp med å ikke holde alikevel. Etter to timer med å høre på andre sine taler, dro jeg videre til kjøreskolen min for å kjøre i to timer. Denne uken er full av masse kjøretimer og teori ettersom jeg nå holder på med ''sikkerhetskurs på veg''. Jeg har enda ikke tatt teorien, så denne mandagen har jeg dedikert til å lese masse teori. Finnes ikke en bedre start på uka, altså!Ha en fin uke!

Sunday morning

God morgen! I går var en utrolig fullpakket dag som endte med at jeg ikke fikk postet innlegget jeg skulle. I dag kommer det nok til å bli en enda mer stressende dag, derfor er det viktig å starte dagen med en god frokost!

I dag skal jeg lese teori, skrive tale, lage budsjett, dra på jobb og kanskje en annen liten ting til bloggen hvis jeg har tid. Ha en fin søndag, så snakkes vi senere! :)

Musikkfavoritter

Tirsdag er den dagen i uka som består av mye bussing hit og dit. Det er også en av ukens mest slitsomme dager. Når jeg er ferdig med skolen drar jeg rett på jobb for å ha en 7-timers vakt. En ting jeg synes er utrolig viktig når jeg busser så mye alene, er musikk! Å høre på musikk på et høyt volum skal tydeligvis få deg i et bedre humør, og jeg er ganske sikker på at det er 90% av grunnen til at jeg som regel er i et godt humør hele tiden. Jeg tenkte derfor å dele noen av mine favoritter som jeg har hørt på i det siste, selv om det er mye forskjellig på denne lista. Jeg finner ofte nye artister som jeg liker og hører på alle sangene til, og så liker jeg også å gjenoppdage gamle favoritter.Crying Lightning - Arctic Monkeys
I Don't Mind - Defeater
Plage - Crystal Fighters
Fire and the Flood - Vance Joy
Pyro - Kings Of Leon
Confident - Demi Lovato
Lua - Bright EyesPrisoner - The Weekend ft. Lana Del Rey
Hurricane (Arty Remix) - Halsey
Magnets - Disclosure ft. Lorde
The Beach - The Neighbourhood
7 Years - Lukas Graham
Sober - Selena Gomez
Pretty Visitors - Arctic Monkeys

FitspoLongboarding

For to dager siden kjøpte jeg meg et longboard og måtte selvfølgelig prøve det ut med en gang. Gleder meg til det blir varmere ute og veiene blir bedre, da skal det bli brukt mye!Forandring

Som nevnt i forrige innlegg klippet jeg meg i går. Det var en god del jeg klipte og det er nå skulderkort. Det er veldig uvant enda, men å ha kort hår har også mange fordeler. Om noen uker blir det litt mer naturlig seende ut og ikke så rett, så da blir det nok mye finere.

Fashion Inspiration

Har sittet i en stund nå på weheartit og sett på bilder av antrekk og inspirasjon. Jeg lagde en liten collage av de beste jeg fant og håper de kanskje inspirerer noen andre også.

2015

Godt nyttår!

Fra i dag av har jeg bestemt meg for å starte å blogge igjen. Jeg har en litt annen metode nå som forhåpentligvis gjør det lettere å poste oftere. Jeg tenkte egentlig bare å starte året med å si at jeg håper dere får et fantastisk år og hvis dere har satt dere noen mål så er det bare å forsette med å nå de.


Lagde en liten collage som jeg håper kanskje inspirerer noen av dere :)

Julestemning

Nå som det er starten av desember og det nærmer seg jul (og bursdagen min!) kan man allerede kjenne på julestemningen. Har fått kjøpt ferdig de aller fleste julegavene tidlig i år og har bare noen få igjen. Tenkte å vise dere noen bilder av det som gir meg julestemning.


Duftlys - Denne er fra Yankee Candle og lukten fylles i hele rommet mitt og det lukter utrolig godt.

Røde lepper - Jeg bruker røde lepper ca. to ganger i året, på juleaften og nyttår. 

Julesanger - Jeg har ikke lastet ned mange julesanger enda, vil ikke bli lei av de før det er jul. Jeg liker hvertfall veldig godt Santa Tell Me av Ariana Grande

Julefilmer - Det er alltid så koselig å se på julefilmer mens hele familien sitter foran tv-skjermen rett før jul.

Te eller kakao - Drikker egentlig te året rundt siden jeg ikke drikker annet enn vann ellers hjemme, men jeg drikker det spesielt mye i vintertiden.
 

Gold

Nå har jeg ikke blogget på over en uke. Forrige helg hadde jeg rett og slett ikke tid, og når man først faller av sporet er det ikke lett å komme seg tilbake. Men nå er jeg altså tilbake og skal slutte å utsette det.

I det siste har jeg foretrekt gull over sølv. Jeg synes det ser mer luksuriøst ut og føler sølv er så vanlig. Derfor tenkte jeg nå å vise mine favoritter gull smykker. 
Klokke fra CMYKKjede fra Bershka // Armbånd fra H&M

F.v: Armbånd fra H&M // Armbånd fra Brandy Melville

F.v: Ring fra H&M (?) // Ring fra Brandy Melville

Amrbånd fra H&M

I morgen er det 1. desember! Det er utrolig hvor raskt tiden har gått, men jeg gleder meg veldig til juleferien hvertfall. Jeg skal også bli bedre til å blogge enn jeg har vært den siste uken. Kos dere videre :)

God morgen

... selv om jeg har vært våken i åtte timer nå. I går skulle jeg ta en liten powernap da jeg kom hjem klokken fire, men våknet klokken seks i dag tidlig. Jeg fikk altså 14 timer søvn i natt, haha. Vi hadde heldigvis ikke skole i dag så jeg har fått gjort en del ting hittil i dag. Jeg har til og med laget egg og bacon, og jeg er ikke akkurat verdens flinkeste kokk, men brant heldigvis ikke ned huset.Ha en god helg!

Bedroom sneak peek

I sommer startet jeg å male rommet mitt og for en uke siden ble jeg ferdig med å male listene. Nå trenger jeg bare å dekorere det. Har startet litt, men er langt i fra ferdig. Jeg tenkte å vise dere litt av rommet mitt så langt, og så får dere se det når det er helt ferdig.
Det er litt kjedelig og grått nå, så jeg må få mer farger inn i rommet. Da starter jeg forhåpentligvis å være mer på rommet mitt og mindre i hybelen til venninnene mine.

Good night

Denne uken har gått utrolig fort! I dag er det heldigvis fredag og har fått slappet av utrolig mye i dag. Skal faktisk legge meg snart som er mye tidligere enn jeg pleier å legge meg i de andre ukedagene. Skal jobbe både lørdag og søndag så trenger å få uthvilt meg så godt jeg kan.

Knipset noen bilder tidligere og var egentlig alt jeg orket å ta bilder av som jeg kom på, heheh. 

God helg! :)

iPhonen min

Tenkte å lage et innlegg hvor jeg viser hva jeg har på mobilen min og hvilke apper jeg bruker daglig. Jeg vet jeg hvertfall liker å finne nye apper som gjøre hverdagen enklere, så forhåpentligvis er dette nyttige for noen.

Sånn ser det da ut når jeg låser opp mobilen. Jeg har sortert det etter farge for å få det mer oversiktlig.
Dropbox: Dette er så utrolig smart. Det er kjempe enkelt å overføre bilder fra eller til mobilen eller pc'en uten å miste kvaliteten. Du laster det ned fra internett på pc'en. Deretter lager du en konto som er helt gratis. Til slutt laster du ned appen på mobilen og kan deretter overføre bilder og videoer utrolig lett!
Snapsave: Denne bruker jeg kun til å sende bilder som ikke er tatt der og da, men lagret i albumet på mobilen. Ellers så bruker jeg den vanlige snapchaten.
Mine Sider: Abonnementet mitt er OneCall så dette er en app til å sjekke f.eks. hvor mye mobildata jeg har igjen å bruke i måneden.
VKT: Jeg busser hver gang jeg skal ut. Busser til skolen, venner, jobb osv. VKT er en app for å sjekke busstider i Telemark og Vestfold.


På 2. side har jeg tre mapper og fire apper til.
Mobilbank: Sparebank 1 sin app for å overføre penger eller sjekke hvor mye jeg har på kontoen.


Basic er en mappe som er full av de appene som allerede er på iPhonen og ikke går ann å slette.
Authenticator: Hvis noen skal ha hacket seg inn på epost adressen din kan du lett identifisere deg gjennom denne appen. Mistet en viktig epost adresse for en liten stund siden og gjør alt jeg kan for at det ikke skal skje igjen.


Wattpad: Her kan du lese bøker som enkeltfolk har postet og det er helt gratis. Noen er ganske så dårlige, mens andre er utrolig bra.
Mathema: Har ikke matte i år, men denne appen er laget av noen elever og er veldig hjelpsom hvis du sliter med matte. Appen går gjennom pensum til alle forskjellige trinn i matte, fra 8. klasse til S2.
Peak: En app for å trene hjernen. Du kan øke konsentrasjonen din og bli bedre til å huske ting med Peak.
Duolingo: Prøver å ta opp språket jeg hadde på ungdomsskolen siden vi ikke har språk på linjen jeg går på. Veldig bra app for å lære spansk.

openRadio: Hver morgen hører jeg på P3morgen og uten denne appen ville jeg antageligvis ikke ha gjort det. Man får høre på utrolig mange radiokanaler på denne appen direkte.
Shazam: Helt sikkert mange som har hørt om denne appen, men hvis du hører en sang og lurer på hva den heter er det bare å ta den opp i Shazam og du får tittel og artist med en gang.
PicsArt: Den beste redigeringsappen jeg har funnet som er gratis. Enkel å bruke og kan brukes til mye forskjellig.
PhotoGrid: Her kan du lage collager og sette opp bilder i grider. Gratis og enkel å bruke.
KeepSafe: Hvis du har noen bilder du vil gjemme fra albumet ditt i Bilder kan du legge de her. Det kreves en kode for å komme inn på appen så du er den eneste som har tilgang til den.
EmojiNation: Har gjort alle 45 banene som er til nå og spillet er veldig avhengighetsskapende. På skjermen vises alt fra 1-4 emojis og du skal gjette hvilket ord de skal symbolisere.
Solitaire: En dag bestemte jeg meg for å laste ned kabal på mobilen. Etter det har jeg spilt det så og si hele tiden. I det siste har jeg blitt litt lei av det og spiller det kun før jeg legger meg, men er fortsatt svært avhengi.
GeometryLite: Dette spillet er utrolig bra. I starten er det kanskje litt vansklig, men man får det til etterhvert. Veldig morsomt spill og lite versjonen er gratis.

Det er det jeg har på mobilen min. Hvis du har noen spørsmål så er det bare å spørre så skal jeg svare så godt som mulig. Håper dette var hjelpsomt og ga noen idéer til noen nye apper dere kan sjekke ut :) 

Polaroid

For en liten stund siden brukte jeg 999,- på et Fujifilm Instax Mini 8, og det var definitivt verdt det! Polaroid er en gammel teknologi fra 1948, men konseptet er fortsatt interessant den dag i dag. Man kan ta et bilde, det kommer ut fra kameraet rett etter og etter noen få minutter er bildet der. Det er selvfølgelig ikke noe spesielt bra kvalitet på det, men det at det kommer i fysisk format med engang er vel det som gjør det så spesielt.

I det siste har jeg brukt det enda oftere og har fått knipset noen fine minner av fine folk.

Oda - Marte og jeg - Christine og Viktoria

Kristine - Katrine - En gjeng med fine folk

Lillian og Linda - Enda en liten gjeng - Linnea, Lina og jeg

Kristine og Katrine - Katrine og jeg - Kristine og jeg

Noen av de beste fra de 20 bildene jeg har tatt så langt med polaroid kameraet mitt. Anbefales virkelig å teste kameraet ut, og det er i tillegg utrolig gøy! 

Om meg

Hei!

Jeg heter Lilia Lanner og er nå 16 år gammel. Jeg ble født 9. desember i 1997 og oppvokst i byen Porsgrunn. Jeg går for tiden på medier og kommunikasjon, noe som jeg trives svært godt med. På fritiden er jeg egentlig for det meste bare med venner eller jobber. Utenom det liker jeg veldig godt å skrive, ta bilder og filme og se på TV-serier. Hvis jeg skulle beskrevet meg selv ville jeg sagt jeg er en lat introvert perfeksjonist som alt for ofte utsetter ting.

Jeg hadde en blogg før, men det var tilbake i 2011. Jeg er ikke svært opptatt av å lese blogger og er noe jeg sjeldent gjør, men jeg er som sagt veldig glad i å skrive og å ta bilder, og håper å få muligheten til å inspirere noen gjennom bloggen min.
Har ikke tatt spesielt mange bilder med eller av venner med speilrefleksen, men vil forhåpentligvis oppdatere innlegget senere.

Takk for at du tok turen innom bloggen min!

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits