hits

Den ultimate julespillelisten

Heisann! Håper dere har hatt en fin mandag og en super start på uka! Hvis du enda ikke har julestemning så får du det av å høre på spillelisten jeg har laget som er full av gode julesanger. Det er ingenting koseligere å høre på julemusikk, spise god mat og være med venner eller familie. Michael Bublé sitt julealbum er et must hvert år, men har noen andre sanger i tillegg som er en tradisjon å høre på og jeg elsker!It's the Most Wonderful Time of the Year - Andy Williams
Rockin' around the Christmas Tree - Brenda Lee

Greatest Time of Year - Aly & AJ
Home for Christmas - Maria Mena
Santa Tell Me - Ariana Grande

Let It Snow - Ella Anderson
Last Christmas - Wham!
Feliz Navidad - José Feliciano
Shake Up Christmas - Train
White Christmas - The Drifters
Baby It's Cold Outside - Idina Menzel
Driving Home for Christmas - Chris Rea
Happy Xmas - John Lennon
Sleigh Ride - Carpenters

Dette var noen av mine favoritter, men jeg har en spilleliste dere kan følge på Spotify for å få høre resten: https://play.spotify.com/user/liliaml/playlist/14EsXW1CBtj5o8hJun2rqq 
Hva er dine favoritt julesanger? 

Fotografi

Heisann! Håper dere har hatt en fin uke så langt. I dag skal vi feire høsttakkefest eller thanksgiving som det heter på amerikansk. Dette blir også første gangen jeg tester ut ordentlig vegansk middag, så det kan bli spennende. Siden jeg har vært ellers ganske opptatt i dag tenkte jeg å poste noen bilder som jeg har tatt i løpet av de to siste årene. Jeg pleier ikke vanligvis å ta masse bilder utenom til bloggen, men de fleste bildene her er til skoleprosjekter osv.
Dette er faktisk tatt for flere år siden da det begynte å bli høst. Utrolig nok er det tatt med min gamle mobil, men jeg synes fargene var så utrolig fine i og med at bildet ikke er redigert.

Ha en fin kveld!

Snapchat lately

Heisann! Jeg er egentlig utrolig dårlig til å huske på å lagre bildene jeg tar på snapchat. I tillegg er de heller ikke så veldig verdige til å vise på bloggen akkurat. I det siste har jeg likevel klart å putte litt ekstra innsats i mine snaps, selv om flesteparten består av klaging, haha.Ha en fin uke videre!

15 ting som gjør meg glad

venner
musikk
pakker i posten
katten min
tanteungene mineå være alene hjemme
julestemning
å reise
helg
sommer & grillefint vær
natur
lønning
orden & ryddighet
gode karakterer

Sunday morning

God morgen! I går var en utrolig fullpakket dag som endte med at jeg ikke fikk postet innlegget jeg skulle. I dag kommer det nok til å bli en enda mer stressende dag, derfor er det viktig å starte dagen med en god frokost!

I dag skal jeg lese teori, skrive tale, lage budsjett, dra på jobb og kanskje en annen liten ting til bloggen hvis jeg har tid. Ha en fin søndag, så snakkes vi senere! :)

Longboarding

For to dager siden kjøpte jeg meg et longboard og måtte selvfølgelig prøve det ut med en gang. Gleder meg til det blir varmere ute og veiene blir bedre, da skal det bli brukt mye!Polaroid

For en liten stund siden brukte jeg 999,- på et Fujifilm Instax Mini 8, og det var definitivt verdt det! Polaroid er en gammel teknologi fra 1948, men konseptet er fortsatt interessant den dag i dag. Man kan ta et bilde, det kommer ut fra kameraet rett etter og etter noen få minutter er bildet der. Det er selvfølgelig ikke noe spesielt bra kvalitet på det, men det at det kommer i fysisk format med engang er vel det som gjør det så spesielt.

I det siste har jeg brukt det enda oftere og har fått knipset noen fine minner av fine folk.

Oda - Marte og jeg - Christine og Viktoria

Kristine - Katrine - En gjeng med fine folk

Lillian og Linda - Enda en liten gjeng - Linnea, Lina og jeg

Kristine og Katrine - Katrine og jeg - Kristine og jeg

Noen av de beste fra de 20 bildene jeg har tatt så langt med polaroid kameraet mitt. Anbefales virkelig å teste kameraet ut, og det er i tillegg utrolig gøy! 

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki