Night Out

Heisann! I dag våknet jeg klokka 9 og begynte å stresse veldig for å rekke skolen... før jeg innså at det var lørdag. I kveld skal jeg i en bursdag og temaet er classy. Jeg har derfor valgt å ha på meg en av mine favorittkjoler fra TOBI. Det er veldig risky å handle over nett, men denne satt som et skudd! I dag har jeg rukket å filme videoen for i morgen i tilfelle jeg ikke skulle ha like god tid i morgen, så da er det bare å glede seg til den!Ha en superfin lørdag alle sammen!

7 favorittplagg

Heisann! Så langt i dag har jeg faktisk vært svært produktiv! Det er så deilig å få unnagjort ting som bare må gjøres og vite at alt er gjort innen kvelden. I dag har jeg tenkt å vise syv av mine favorittplagg. Disse er mest rettet mot høst- og vinterklær, så kommer sikkert til å gjøre et lignende innlegg mot vår- og sommerperioden.


Genser BikBok


Genser BikBok


Genser Monki


Topp Zara


Skjorte Cubus


Kåpe New Yorker


Bukse Pimkie

Ha en fin lørdag videre!

Sweater Weather

Heisann! Har vært fraværende fra bloggen de to siste dagene på grunn av at jeg har vært på skole og så har jeg ikke kommet hjem før halv elleve på grunn av jobb eller annet. I dag har jeg ikke så god tid heller, men tenkte å slenge med enda noen antrekksbilder. Denne helgen har jeg heldigvis fri, så da satser jeg på at bloggingen blir på topp!
Cardigan SheIn / T-skjorte PrettyLittleThings / Bukse BikBok

Nå har det blitt utrolig kaldt ute, spesielt om morgenen, så det går mye av tykke, strikket gensere om dagen. Jaja, nå er det jo bare 190 dager til sommerferien...

Black on Black


Jakke Adidas / Bukse BikBok / Veske American Apparel

Knee socks

Helluu! Glemte helt å fortelle at i går hadde jeg endelig motet til å ta teorien... og jeg bestod! Den ble egentlig tatt litt på sparket, men det gikk jo bra alikevel. Er snart ferdig med alt det obligatoriske, så er litt usikker på hva jeg skal gjøre videre i nesten to måneder mens jeg venter på at jeg kan ta oppkjøringen, haha.

Fant noen bilder i går av et antrekk som aldri ble postet, så da kan jeg like så godt gjøre det nå :)
Kjole Brandy Melville / Genser BikBok / Knesokker H&M

Ha en fin onsdag, alle søte!

Autumn is here

Nå er vi nesten halvveis gjennom oktober og det kan kjennes på temperaturen. Å kle på seg er litt enklere om sommeren hvor man bare slenger på et par shorts og en topp. Om høsten må man tenke på jakke, skjerf og eventuelt hodeplagg. Om vinteren er det såpass kaldt at det er nesten ikke vits i å bry seg, man blir bare snødd ned uansett.
Bukse Bikbok / Jakke / Genser Bikbok / Skjerf H&M / Lue Bikbok

Gårsdagens antrekkT-skjorte Acne / Bukse Pimkie / Lue Bikbok

Unblogged outfit

I tillegg til jobbhelg denne helgen har jeg en framføring og et essay som må være klar innen søndag, og en krevende plakatoppgave jeg må jobbe med. Derfor blir kanskje ikke bloggingen den beste denne uken, men jeg skal prøve mitt beste. Tok noen outfit bilder for en stund siden da det fortsatt var snø og håret enda var lagt som jeg aldri postet, så de tenkte jeg å poste nå.

Genser og skjorte H&M / Bukse Bikbok / Klokke CMYK / Sko Trend Sko

Ha en fin uke videre! :)

Outfit of the Week - 49

Hei!

På fredagen rakk jeg bare å spise før jeg måtte dra på jobb etter skolen. I går skulle jeg blogge, men da jeg skulle laste opp bildene fungerte det ikke. Jeg måtte bare løpe til bussen for å dra på jobb. Derfor har det ikke vært noe blogging denne helgen

Men nå tenkte jeg å vise antrekkene jeg har hatt denne uken. Har ikke noe spesiell stil om vinteren så blir kanskje litt kjedelig å bare se ett antrekk om gangen.

Mandag - Topp: Brandy Melville / Bukse: Bikbok / Skjorte: Brandy Melville

Tirsdag - Genser: H&M / Bukse: Bikbok / Klokke: CMYK

Onsdag - T-skjorte: Monki / Bukse: Bikbok

Torsdag - Genser: Monki / Bukse: Bikbok / Klokke: CMYK

Lørdag - Skjorte: H&M / Bukse: Bikbok / Skjerf: H&M

Søndag - T-skjorte: H&M / Bukse: Bikbok / Klokke: CMYK

Uke 50 vil forhåpentligvis bli litt bedre når det kommer til blogging. Nå er det snart juleferie også så det gleder jeg meg veldig til!

Ha en fin søndag :)

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits