Hvordan holde varmen i vinter

Heisann! Dagene begynner å bli kaldere og mørket kommer raskere. Det er faktisk ikke så kaldt til å nesten være midt i desember, men det er godt å være forberedt - så her kommer noen tips til hvordan du kan holde deg varm når temperaturen synker.

Dekk hender, føtter og ansikt - det er her du mister varmen raskest fra. Det vil si at hvis du har dekket disse områdene så er det mindre sjanse for at resten av deg fryser. Så da er det bare å ta på lue og vanter. Dette kan jo også få et antrekk til å se mer koselig og bedre ut i tillegg.

Lag framfor tykkelse - Istedenfor å ta på deg den tykkeste genseren du har i skapet bør du heller gå for flere lag med klær. Grunnen til dette er at med flere lag så holder du varm luft nære kroppen. En annen positiv side med dette er at det kan være veldig kaldt ute, men det er ikke nødvendigvis det inne. Så hvis du er inne hvor det er varmt så slipper du å svette ihjel fordi det er kaldt ute.

Materiale - Når du skal velge hvilke klær du skal ha på, må du også tenke på hvilket materiale. Naturligvis vil klær laget av ull, bomull og fleece varme mer enn andre.Husk å spise - Kroppen holdes varm ved å brenne mat du har spist. Så pass på å spise litt og litt gjennom dagen, spesielt hvis du vet at du skal være ute over lengre tid. Dette er også hvorfor det er svært viktig å spise frokost ettersom man som regel drar ut om morgenen og det er spesielt kaldt på denne tiden.

Bruk teppe - I det siste har det jo blitt vanlig å selge ''tepper'' i klesbutikkene. Bruk dette som et ekstra lag for å holde varmen. Du kan også bruke et vanlig skjerf eller lignende. Dette kan jo også brukes som pute på bussen/skolen og er veldig lurt å ha med i tilfelle.

Det perfekte antrekk - Hvis jeg skulle beskrive det perfekte antrekk i kuldegrader ville jeg først ha startet med en kåpe. En kåpe er naturlig romslig, tykt materiale og dekker det meste. Under kan det være lurt med en tykk/ull genser eller cardigan og så en vanlig genser under. Hvis det er ekstremt kaldt der du bor kan også superundertøy være smart. Selv om det kan være mer stressende og ikke alltid like trendy å måtte kle seg varmere, er det et mye bedre valg enn å fryse ihjel.Ha en fin kveld videre!Skriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
hits