Vaselines mange muligheter

Heisann! I dag er det mandag og enda en ny uke til å prøve ut noe nytt. Jeg har i det siste funnet ut, både selv og gjennom Internet, hvor mye forskjellige vaseline egentlig kan brukes til. Forrige søndag viste jeg at dere kunne bruke vaseline som en base for å få parfymen til å holde bedre, men her er enda flere triks!

Unngå reaksjon av falske smykker
Hvis du er en person som reagerer på falske smykker kan vaseline redde deg. Påfør litt på den delen av øredobben du tar i øret og sett i øredobben som vanlig. Dette kan også være et lurt triks hvis du sliter med å få øredobben inn. Med vaseline går den inn med en gang!

Fjerner vannfast maskara
Enten om du bruker fingeren eller en bomullsdott, fjerner vaseline vannfast maskara superlett og mye billigere enn disse dyre sminkefjernerne du får kjøpt. Det føles også mye bedre og føles ikke ut som om du drar av alle vippene når du fjerner den vannfaste maskaraen.

Å fjerne vippelim
Å fjerne falske vipper er som regel ikke noe behagelig. Å begynne å dra de av etter en lang kveld gjør både vondt, og er dårlig for den delikate huden rundt øynene. Påfør litt vaseline med en Q-tips over vippelinjen og vent noen minutter før du forsiktig drar dem av.Forme brynene
Forrige søndag viste jeg dere også hvordan dere kan få øyenbrynene til å være på plass med hårspray. Hvis du føler dette blir stivt og rart, kan du prøve vaseline. Vaseline har jo en mer voks form som kanskje gjør det litt mer naturlig å legge på brynene.

Beskytte huden mens du farger håret
Hvis du skal farge håret en gang snart, spesielt en mørk eller sterk farge, bør vaseline være med i prosessen. Det er litt kjipt å gå rundt med mørke flekker i ansiktet hvis du egentlig vil at folk skal legge merke til den nye hårfargen din. Påfør litt vaseline ved hårlinjen for å lett unngå dette.

Lengre vipper
Nå er jeg ikke helt sikker på om dette faktisk går, men det skal sies at det å påføre vaseline på vippene dine gjør dem lengre. Det gjør dem hvert fall mykere og sunnere. Du taper ingenting på å prøve det ut, så er bare å teste om det fungerer for dine vipper.Håper dere likte tipsene og prøver dem ut. Gjerne fortell meg hvordan det virker for dere!Lisa Rørvik

23.11.2015 klokka 20:24

Så fine tips og råd :)

Sofie Caroline Nilsen

23.11.2015 klokka 20:25

Så mange gode tips :) lærte noe nytt!

Studentfruene

23.11.2015 klokka 20:26

Kjempemange gode tips :) Vet du om vaselin hjelper til å fjerne vippeextensions også?

Ta gjerne en titt innom vår blogg om du vil :)

Lilia

23.11.2015 klokka 21:05

Sofie Caroline Nilsen: Så bra! :)

Lilia

23.11.2015 klokka 21:06

Studentfruene: Det er jeg ikke sikker på, men jeg ville ikke tatt noen sjanser. Da ville jeg heller gått til der du fikk satt dem på :)

Bergensergenser

23.11.2015 klokka 22:29

Så mye man kan bruke vaselin til! kult :-D

Skriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
hits