hits

Mine hårfrisyrer

Heisann! I det siste har jeg tenkt over hvor sjeldent jeg gjør noe spesielt med håret mitt. Det er som regel bare rett ned i min naturlige farge. Jeg klipper det kortere enn jeg liker én gang i året etter at det har vokst seg litt for langt. Likevel klarer jeg å få til litt variasjon i hverdagen.

Det er sjeldent man ser meg i hestehale eller dott, med mindre jeg er på jobb. Dette er mest fordi jeg synes det er så utrolig ubehagelig. Jeg foretrekker å få håret vekk fra ansiktet på andre måter. Også er det jo de dagene hvor jeg egentlig ikke bryr meg som mye. Så derfor tenkte jeg å vise dere tre frisyrer som er mest vanlig å se på meg.


Liten dott - Denne frisyren har jeg brukt svært mye i det siste. Jeg liker hvordan det ser ut, og det er definitivt den mest komfortable måten for meg å få håret unna ansiktet. I tillegg er den superrask å lage, selv om jeg som oftest må bruke et par forsøk før jeg blir fornøyd. perfeksjonist Halve opp, halve ned - Dette må vel være min favoritt, men også den jeg bruker minst. Mest fordi den ikke er så komfortabel og blir også sjelden slik jeg ønsker den skal være. Det blir ofte bulker her og der, og veldig stramt og flatt noen steder. I tillegg har jeg god del babyhår som stikker i alle kanter etter noen timer. Men når jeg blir slik jeg ønsker den skal være, er den super!

Dette var da mine tre mest typiske hårfrisyrer. Håper dere fikk noen ideer til hva dere kan gjøre selv med eget hår, og del gjerne dine egen tips!Stine Elize

17.11.2015 klokka 19:34

hehe, blir lett at man velger de samme frisyrene ja, kjenner meg igjen der! :)

Silje Moen

17.11.2015 klokka 19:47

så fin du er!

Henriette Celin

17.11.2015 klokka 21:38

Likte alle disse, og spesielt den nederste er jeg stor fan av x)

Skriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki