Oktober

Heisann! Tenkte å lage en liten oppsummering av oktober; blant annet hva som skjedde, favoritter, nedturer osv. Dette er sikkert noe jeg kommer til å gjøre i slutten av hver måned hvis det er interessant.

OKTOBERS OPPTUR
Det å bestå teorien og få oppkjøring var et ganske stort høydepunkt. I oktober ble jeg ferdig med alt det obligatoriske man må gjennom før oppkjøring, så det å ta lappen har vært en stor del av hverdagen i det siste. Nå gleder jeg meg egentlig bare til å endelig få tatt den!

OKTOBERS NEDTUR
Det å måtte slutte å gå med mine favorittsko... Jeg har ikke opplevd noe spesiell stor nedtur denne måneden, men å måtte bytte sko må være det nærmeste. Har brukt disse skoene i over et år som var helt perfekte. De har dessverre sagt takk for seg for en god stund siden. Heldigvis selger de skoene enda, så skal ikke se bort i fra at jeg kjøper dem igjen etter nyttår.OKTOBERS SERIE
Denne måneden har jeg blitt veldig interessert i å se på Teen Wolf igjen. Jeg tok en lang pause etter at sesong 3 var ferdig, så nå har jeg fortsatt mye å ta igjen. Så langt foretrekker jeg de første sesongene, men synes likevel det er superspennende!

OKTOBERS FAVORITTPLAGG
Strikket gensere er det eneste jeg har brukt egentlig mot slutten av måneden. Det er alt for kaldt til å bruke noe annet nå, og hvis jeg prøver, angrer jeg hver gang. De er behagelige, varme og gode å bruke så dette er definitivt månedens favorittplagg!OKTOBERS SANGER
Denne måneden har mange av mine favorittartister og -band kommet ut med nye sanger og album, så denne måneden har jo vært gull på musikkfronten! Blant annet Demi Lovato og Selena Gomez sine nye album har jeg hørt en del på. Mine to andre favoritter har ikke akkurat vært favoritter for hele måneden ettersom begge kom ut i går, men det er Ariana Grandes sang Focus og The Neighbourhoods album Wiped Out!.

MÅL FOR NOVEMBER
Jeg har også noen mål for neste måned som jeg håper jeg klarer å utføre. Det vil være å klare å legge meg før 23:00 på skoledager og stå opp før 9:00 i helgene. Kan bli litt vanskelig, spesielt den første, men jeg skal prøve mitt beste!

- Hva er ditt favorittøyeblikk fra oktober?Sofie Caroline Nilsen

31.10.2015 klokka 17:54

Virker som du har hatt en fin mnd :) ha en good helg!

Bergensergenser

31.10.2015 klokka 20:24

Så fine sko og plagg! og fint innlegg (:

sarakvammen

01.11.2015 klokka 13:14

liker slike innlegg :D

Skriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
hits