Hvordan dekorere rommet for høsten

Når det nærmer seg jul pynter jeg alltid rommet mitt med små juledekorasjoner og et lite juletre. I år har jeg bestemt meg for å pynte rommet mitt til høsten også, så hvorfor ikke vise dere i tillegg? Disse er ganske enkle, og det meste har jeg funnet litt rundt i huset mitt. Du kan jo gå rundt i butikker som Nille, Europris og Clas Ohlson og se om de har noe pynt til høsten også.


Jeg fylte først en vase med falske blader (Nille) og tok også i en slags stilk og stiftet noen blader på. Du kan også finne blader ute og dekke dem med et lag av gjennomsiktig lim for at de skal holde formen. Istedenfor stilken kan du også bruke kvister du finner ute.


Hvis det er noe jeg forbinder med høsten er det lys! Farger som gult, rødt, brunt og grønt er også typiske farger for høsten. Lysene over kommer jeg ikke til å tenne på fordi jeg vil at de skal beholde formen, men også pga. hva de står på. Disse lysene har heller ikke noe lukt, så derfor tenner jeg duftlys som fyller rommet med en god lukt.


Jeg plasserte egentlig disse bladene hvor enn jeg kunne rundt i rommet mitt. Disse rammene har stått tomme en stund så jeg valgte å fylle dem med to blader foran et hvitt ark.


Hvis du vil ha et litt mer koselig utrykk når det kommer til sengetrekket ditt, men ikke vil bruke mye penger på det kom jeg opp med en løsning. Jeg tok en av mine store gensere som jeg sjeldent bruker og pakket en av putene mine inn i denne. Til slutt tok jeg det mest høstseende teppet vi har i huset og la det i bunn av senga. Du kan se jeg har hengt flere blader her også, haha, men det passet fint inn.


Hvis du vil ha en rask og enkel dekorasjon kan du lage det ut av toalettpapir og stoff. Jeg startet med å mose en toalettrull og få den til å se så rundt ut som mulig.


Deretter dekket jeg den med en oransje genser og puttet resten av stoffet i hullet til dorullen. Til slutt toppet jeg den med en bit fra stilken jeg brukte tidligere, men man kan egentlig bruke hva som helst, f.eks. en grønn stoffbit.

Jeg elsker å dekorere rommet mitt etter hvilken årstid det er. Det gjør det så mye koseligere å komme inn på rommet sitt og det får en selv i mer stemning for årstiden. Håper dette innlegget var til inspirasjon, og så snakkes vi i morgen igjen!Sofie Caroline Nilsen

20.10.2015 klokka 17:47

Sååå fint :)

Lilia

20.10.2015 klokka 19:13

Sofie Caroline Nilsen: Takk! :)

Iselin Renée

20.10.2015 klokka 20:58

Veldig fint :)

Skriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
hits