iPhonen min

Tenkte å lage et innlegg hvor jeg viser hva jeg har på mobilen min og hvilke apper jeg bruker daglig. Jeg vet jeg hvertfall liker å finne nye apper som gjøre hverdagen enklere, så forhåpentligvis er dette nyttige for noen.

Sånn ser det da ut når jeg låser opp mobilen. Jeg har sortert det etter farge for å få det mer oversiktlig.
Dropbox: Dette er så utrolig smart. Det er kjempe enkelt å overføre bilder fra eller til mobilen eller pc'en uten å miste kvaliteten. Du laster det ned fra internett på pc'en. Deretter lager du en konto som er helt gratis. Til slutt laster du ned appen på mobilen og kan deretter overføre bilder og videoer utrolig lett!
Snapsave: Denne bruker jeg kun til å sende bilder som ikke er tatt der og da, men lagret i albumet på mobilen. Ellers så bruker jeg den vanlige snapchaten.
Mine Sider: Abonnementet mitt er OneCall så dette er en app til å sjekke f.eks. hvor mye mobildata jeg har igjen å bruke i måneden.
VKT: Jeg busser hver gang jeg skal ut. Busser til skolen, venner, jobb osv. VKT er en app for å sjekke busstider i Telemark og Vestfold.


På 2. side har jeg tre mapper og fire apper til.
Mobilbank: Sparebank 1 sin app for å overføre penger eller sjekke hvor mye jeg har på kontoen.


Basic er en mappe som er full av de appene som allerede er på iPhonen og ikke går ann å slette.
Authenticator: Hvis noen skal ha hacket seg inn på epost adressen din kan du lett identifisere deg gjennom denne appen. Mistet en viktig epost adresse for en liten stund siden og gjør alt jeg kan for at det ikke skal skje igjen.


Wattpad: Her kan du lese bøker som enkeltfolk har postet og det er helt gratis. Noen er ganske så dårlige, mens andre er utrolig bra.
Mathema: Har ikke matte i år, men denne appen er laget av noen elever og er veldig hjelpsom hvis du sliter med matte. Appen går gjennom pensum til alle forskjellige trinn i matte, fra 8. klasse til S2.
Peak: En app for å trene hjernen. Du kan øke konsentrasjonen din og bli bedre til å huske ting med Peak.
Duolingo: Prøver å ta opp språket jeg hadde på ungdomsskolen siden vi ikke har språk på linjen jeg går på. Veldig bra app for å lære spansk.

openRadio: Hver morgen hører jeg på P3morgen og uten denne appen ville jeg antageligvis ikke ha gjort det. Man får høre på utrolig mange radiokanaler på denne appen direkte.
Shazam: Helt sikkert mange som har hørt om denne appen, men hvis du hører en sang og lurer på hva den heter er det bare å ta den opp i Shazam og du får tittel og artist med en gang.
PicsArt: Den beste redigeringsappen jeg har funnet som er gratis. Enkel å bruke og kan brukes til mye forskjellig.
PhotoGrid: Her kan du lage collager og sette opp bilder i grider. Gratis og enkel å bruke.
KeepSafe: Hvis du har noen bilder du vil gjemme fra albumet ditt i Bilder kan du legge de her. Det kreves en kode for å komme inn på appen så du er den eneste som har tilgang til den.
EmojiNation: Har gjort alle 45 banene som er til nå og spillet er veldig avhengighetsskapende. På skjermen vises alt fra 1-4 emojis og du skal gjette hvilket ord de skal symbolisere.
Solitaire: En dag bestemte jeg meg for å laste ned kabal på mobilen. Etter det har jeg spilt det så og si hele tiden. I det siste har jeg blitt litt lei av det og spiller det kun før jeg legger meg, men er fortsatt svært avhengi.
GeometryLite: Dette spillet er utrolig bra. I starten er det kanskje litt vansklig, men man får det til etterhvert. Veldig morsomt spill og lite versjonen er gratis.

Det er det jeg har på mobilen min. Hvis du har noen spørsmål så er det bare å spørre så skal jeg svare så godt som mulig. Håper dette var hjelpsomt og ga noen idéer til noen nye apper dere kan sjekke ut :) Danian. Gutteblogger

13.11.2014 klokka 20:03

Kult da

kristine

13.11.2014 klokka 20:56

hæææ, jeg visste ikke om det med radioappen! Jeg må laste ned den

Skriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
hits